Pet trendov prihodnosti tovornjakov z visokim nadzorom

- May 23, 2018 -

Z razvojem svetovnega gospodarstva in lokalnimi razlikami obstajajo različne zahteve za vozila z visokim nadzorom. Za zadovoljitev različnih potreb kupcev z vseh vidikov je v prihodnosti pet razvojnih trendov za razvoj tovornih vozil z višino.


Five trends of future high-altitude trucks.jpg


1. Giant


Z nenehnim izboljševanjem urbanizacije na Kitajskem se je število mestnih visokih stavb na Kitajskem dramatično povečalo, višina stavb pa se je nenehno povečevala. To je povzročilo povpraševanje po zračnih vozilih z visoko nadmorsko višino. Zato je za zadovoljitev potreb domačega trga in ljudi potrebno okrepiti načrtovanje in proizvodnjo zračnih vozil z višinami.


2. Lahka


Samo-spoštovanje sistema žičnic s podaljškom zraka neposredno vpliva na amplitudo delovanja in stabilnost delovne ploščadi. Z poglobljeno študijo o sistemu ramov, so ljudje že dobili določeno razumevanje optimizacije strukture roke. To naredi strukturo in prerez dvigala bolj razumno pri oblikovanju in izdelavi roka, tako da se lahko zmanjša teža roka.


Struktura ogrodnih ogljikovih vlaken zmanjša težo roka za 40%, kar ne samo močno zmanjša težo roka, temveč tudi podaljša življenjsko dobo roka, kar kaže na to, da bo pojav novih materialov neizogibno prinesel lahke roke sistem tovornjaka z visokim nadmorskim višino. reforme.


3. Večnamenski


Trenutno so poleg visokozmidnih zračnih naprav tudi vozila z visokim nadzorom na splošno opremljena s protipožarnimi črpalkami, protipožarnimi rezervoarji za vodo in drugo opremo za gašenje požarov. Istočasno lahko za doseganje visoke višinske rešitve uporabite tudi nekatere naprave za uhajanje z visokim nadzorom, kot so vreče za izhod v sili. Skratka, prihodnost Visokozmogljivo vozilo bo večnamensko zmogljivo vozilo za upravljanje.


4.Serializacija


Serializacija je nedvomno pomemben trend pri razvoju letalskih vozil. To je z vidika korporativnih zmogljivosti za preprečevanje tveganja. S svetovnega vidika so številna znana podjetja za gradbena mehanizacija, kot je ameriška Terex Corporation, postopoma uresničila svojo serijsko obliko izdelkov in oblikovala izdelke različnih specifikacij. . Zaradi omejenega življenjskega cikla posameznega izdelka je njegova sposobnost upiranja tveganj nizka. Serializacija izdelkov lahko učinkovito zmanjša razvojni cikel izdelka. Posledično se bodo domača zračna vozila razvijala v seriji.


5. Inteligenten


Z nenehnim razvojem nadzorne tehnologije so vozila na visoki ravni postopoma nastajale inteligentne funkcije, kot so avtomatsko niveliranje, vizualno delovanje, inteligentno in varno delovanje, brezžični daljinski upravljalnik in daljinski nadzor.